Saaristosäätiön vuokratalo Rosalassa vapautuu uudelle perheelle elokuussa 2022

Saaristosäätiön vuokratalo Rosalassa vapautuu uudelle perheelle elokuussa 2022

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2022.

Haluatko sinä ja perheesi muuttaa elämänne ja kokeilla jotain uutta muuttamalla jonnekin missä tahdin voi hidastaa ja missä meri ja luonto on lähellä?

Sopivasti uuden kouluvuoden alkuun vapautuu taas Turun saaristosäätiön vuokratalo Rosalassa, saaren entinen alakoulu. Turunmaan Saaristosäätiö tarjoaa talon vuokralle perheelle johon kuuluu koulu- tai päiväkoti-ikäisiä lapsia. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla miltä asuminen saaristossa vuoden ympäri tuntuu ilman isompia investointeja tonttikauppoihin tai laajoihin rakennusprojekteihin.

Talossa on 2-3 makuuhuonetta, keittiö ja iso sali/ olohuone. Alakerrassa on apukeittiö/ kylpyhuone ja yläkerrassa uusi vessa + suihku. Kaikki yläkerran huoneet ovat uusia. Alakerta on renovoitu.

Talon läheisyydessä sijaitsee Hitis-Rosalan ruotsinkielinen koulu ja päiväkoti, jotka tarjoavat turvallisen ja mielekkään ympäristön lapsille. Koulu on ruotsinkielinen ja opetus tapahtuu pienryhmässä, jossa kaikille oppilaille on mahdollista tarjota yksilöllistä opetusta. Samassa kokonaisuudesta löytyy päiväkoti ja esikoulu ja luokat kuudenteen alakoululuokkaan saakka sekä iltapäivätoimintaa. Koulussa tarjoillaan paikan päällä tehty ruoka jota lapset rakastavat!

Perheen aikuisille löytyy monta eri vaihtoehtoa arkiekvaation toimimiseksi:
– Ehkä sinulla on jo työ joka mahdollistaa etätyöskentelyn tai työskentelet vuoroviikoin?
– Tällä hetkellä löytyy vapaita työpaikkoja ympäri Kemiönsaarta, työssäkäynti sujuu kätevästi lauttaa käyttäen
– Yrittämiselle löytyy mahdollisuuksia matkailun, rakentamis- ja/tai rakennushuoltoalalta

Vuokra on 650 euroa/ kk sisaltäen vesimaksun. Jätehuolto- ja lietteiden keräysmaksut maksetaan erikseen, sekä sähkömaksut oman sopimuksen kautta.

Turunmaan saaristosäätiö levittää kevään aikana 2022 viestiä talon vapautumisesta paitsi paikallisesti ja kansallisesti myös Ruotsiin. Seuraavan vuokralaisen valinta tehdään toukokuussa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille viimeistään 30.4.2022 osoitteeseen info@abolandsskargardsstiftelse.fi.

Haluatko tietää lisää?

Ole yhteydessä osoitteeseen info@abolandsskargardsstiftelse.fi tai numeroon +358-40-7305735 (toiminnan johtajamme Anna Franzén)

Saarten ”muuttoluotsit” kertovat myös mielellään minkälaista asuminen Hiittisissä ja Rosalassa lasten kanssa on. Välitämme pyynnöstä heidän yhteystiedot sinulle.

Kysymyksiä paikkakunnasta tai kunnasta voi myös lähettää Hiittisten kirjastoon ja kyläinfoon, joko Facebookin kautta tai osoitteeseen: bibliotek.hitis@kimitoon.fi.

Kemiösaaren kunnan kaikki tiedot läydät sivulta: www.kemionsaari.fi

Esite “Byastigen 2021” on Hiittisten ja Rosalan “Keltaiset Sivut”:
http://hitisbyaforening.fi/wp-content/uploads/2021/05/Byastig-2021-web-sv.pdf

Facebook-sivulta “Klasskompisar sökes till Hitis-Rosala skola” löytyy postauksia siitä, miksi muutto Rosalaan on hyvä vaihtoehto sinun perheellesi: https://www.facebook.com/rosalaskola

Publicerad 24.01.2022